Let our KNOWLEDGE BY YOUR SUCCESS

Ever since the beginning our strength has been the ability to seek out hard to find steel materials and technical products. In addition to this, we have always provided top grade consultation for customers as well as aid in planning activities.

Vad vi gör så är vi bäst på

Vi har betjänta industrin sedan 1989 och vår styrka har alltid varit vår goda kännedom av special stål och metal produkter samt vår förmåga att hjälpa kunderna att välja rätt material samt stå till tjänst med tekniskplanerings service.

Historia

XSteels historia börjar 1989 under namnet Nordic Trade Development Ab och vår första produkt var en specialvattenkran för handikappade från Australien. Våra första agenturprodukter var cellgummi isolering från Italien och stålrör från Tyskland.

Konsultering

Vi har jobbat som agenturfirma samt förmedlat stål och metaller, men nya tider medför nya krav, så för att följa den nya krav som tiden kräver har vi utökat verksamheten med konsulttjänster, planering och hjälp av val av material för att bättre kunna stöda våra kunders arbete. I dag arbetar vi med: -Agenturverksamhet, - Förmedlande av stål och metaller, - Materialinköps hjälp samt export hjälp.

Vi önskar att Ni kontaktar oss, för Ni är välkomna att komma med i vårt team.

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success"

Way to go

Under årens lopp har vi varit med i otaliga projekt, för att nämna några intressanta så var vi med och förverkligade tåg rampen i Åbo så att tågen efter axelbyte kan köra till färjan. En av det mest udda sälj projekt som vi någonsin gjort är försäljning av använda flygplans däck till Ryssland, däcken användes som fenders på en raket uppskjutnings plattform som levererades till den Mexikanska golfen. Vi har även varit aktivt med och hjälp nya innovationer framåt till färdiga produkter, det är något som är mycket intressant för oss att vara med om.

På grund av de nya kraven som marknaden ställer så är vi aktiva såväl i alla de Nordiska länderna, som i de Baltiska länderna