Metallit

Vuodet ovat tuoneet meille hyviä ja luotettavia toimittajia

Meriteollisuus

Meriteollisuudelle olemme jo vuodesta 1989 toimittaneet pääsääntöisesti putkia ja putkenosia, joita käytetään laivanrakennuksessa. Lisäksi toimitamme venttiilejä ja erikoisliittimiä sekä laivateräksiä.

Lääke- ja
elintarviketeollisuus

Lääke- ja elintarviketeollisuudelle tarjoamme puhdastilaputket ja putkenosat sekä venttiilit.

Teräsrakenteiden projektitoimitukset pintakäsittelyineen piirustusten mukaan.

Teräsrakenteiden projektitoimitukset Baltiasta vuosien kokemuksella. Toimiva alihankinta verkosto Baltiassa. Laadukkaat, Nopeat toimitukset ja kilpailukykyiset hinnat. Joustava toiminta asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Kemia ja petrokemia

Kemian ja petrokemian teollisuudelle toimitamme mm. titaania, ruostumattomia ja haponkestäviä teräksiä esim. AISI 304, 316, 316Ti, 310, 320, Duplex, 253MA sekä muita harvinaisempia nikkeliseoksia kuten Alloy 625, 825 ja lämmönkestäviä paineastia teräksiä ja putkia (kattilaputkia) sekä putkenosia esim. laaduissa 16Mo3, 13CrMo4-5, 10CrMo910. Lisäksi toimitamme myös säiliöpäätyjä ja venttiilejä sekä paljetasaimia.

Rakennusteollisuus

Rakennusteollisuudelle toimitamme ritilät, kävelytasot, hoitosillat ja askelmat ja palkit, HEA, HEB, UPE, INP, IPE sekä puolivalmiita teräsrakenteita.

Kone- ja laiterakennus

Kone- ja laiterakennus puolelle sisältäen maatalouskoneet ja laitteet toimitamme, valmiiksi työstettyjä takeita ja valuja, lisäksi isompia ainesputkia ja tankoja.

Sähkötekniikkateollisuus

Elektroniikkateollisuuden metallit foliot ja langat, kaikissa teräs ja metallilaaduissa, myös pinnoitteella.