Tarinamme

Tarinamme alkaa jo vuodesta 1989, teräsputkien edustuksesta, joka on jatkunut tähän päivään ja jatkuu edelleen, niin me kuin toimittajamme arvostamme pitkäaikaisia liikesuhteita

Vuosinen varrella olemme olleet mukana monissa projekteissa, mainitaksemme muutaman erikoisemman; Olimme mukana toteuttamassa Pansion sataman junalauttaramppia, joka mahdollistaa junavaunujen siirtämisen suoraan laivaan telinvaihdon jälkeen.

Kaikkein kummallisin toimitus on ollut käytettyjen lentokonerenkaiden toimittaminen avaruusraketin lähtöalustan lepuuttajiksi Venäjälle missä rakensivat rakettialustan, joka sitten raahattiin Meksikonlahdelle lähtöpaikaksi.

Useasti olemme olleet mukana parantamassa tuotteita ja viemässä innovatiivisia tuotteita eteenpäin. Kuka tietää, ehkä yhteistyömme voisi tuoda jotain kiinnostavaa tullessaan. Luottamus on mahdollista rakentaa vain pitämällä lupaukset myös tiukoissa paikoissa.

Maailma on jatkuvassa muutostilassa ja me myös opimme jatkuvasti uutta ja ennen kaikkea haluamme oppia uutta, näin saavutamme yhteiset tavoitteemme kanssanne.